nieuws

Annexum koopt supermarktcomplex in Deventer

Beleggingen

Annexum koopt supermarktcomplex in Deventer
Brinkgreverweg 1-3, Deventer

Vastgoedbeleggingsmaatschappij Annexum heeft een multifunctioneel supermarktcomplex gekocht aan aan de Beestenmarkt 1-3 en Brinkgreverweg 1-3 in Deventer.

Verkoper is particuliere belegger WOS. Annexum betaalde 9,345 miljoen euro (Kadaster).

Het complex omvat twee supermarkten met bovengelegen kantoorruimte en ruim 150 parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen liggen op een parkeerdek op de eerste en tweede verdieping.

Het complex is centraal gelegen in de nabijheid van OV-station Deventer. De Brinkgreverweg is een belangrijke uitvalsroute van en naar de historische binnenstad. Huurders zijn onder meer supermarktketens Plus en Aldi, sportschool Fit for Free en welzijnsinstelling Raster. De totale verhuurde vloeroppervlakte bedraagt circa 5.500 m2. Het verzorgingsgebied omvat ruim 45.000 inwoners binnen een straal van twee kilometer.

Het supermarktcomplex wordt onderdeel van het door Annexum beheerde Super Winkel Fonds. Annexum is in deze transactie juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield begeleidde de verkoop namens verkoper WOS.

Reageer op dit artikel