nieuws

Verenigd Beheer koopt nieuwbouwwoningen Arnhem

Beleggingen

Verenigd Beheer koopt nieuwbouwwoningen Arnhem
woningproject in de Arnhemse wijk Schuytgraaf

Verenigd Beheer uit Baarn heeft zijn woningportefeuille uitgebreid met de aankoop van een nieuwbouwproject van 28 grondgebonden energieneutrale woningen in Arnhem.

Het project is gelegen in de Arnhemse wijk Schuytgraaf en maakt deel uit van het project ViaNova. Het complex is een gezamenlijke ontwikkeling van Latei en Heijmans. Met de realisatie is eind 2017 gestart. De oplevering staat gepland voor eind 2018.

De aankoop past binnen de strategie van Verenigd Beheer om meer woningen en dan vooral nieuwbouwcomplexen in portefeuille te krijgen. Compact Real Estate Services trad bij deze transactie op als commercieel adviseur. Ook zorgt het bedrijf voor de bouwbegeleiding en directievoering. Na oplevering is Compact Real Estate Services namens Verenigd Beheer ook beheerder.

Reageer op dit artikel