nieuws

Stena Realty koopt bedrijfscomplex Schiphol

Beleggingen

Stena Realty koopt bedrijfscomplex Schiphol
Capronilaan 1-13 op Schiphol-Rijk

Stena Realty heeft een bedrijfscomplex aan Capronilaan 1-13 op Schiphol-Rijk gekocht van Hanseatische Immobilienfonds Holland.

Dat bericht de koper. Het complex van 5.500 m2 is nagenoeg geheel verhuurd aan onder meer de logistieke dienstverleners Crane World Wide Logistics en L&A Freight. De koopsom bedraagt 4,725 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 3 januari (Kadaster).

Stena Realty zegt hiermee naast haar bestaande complex een strategische positie te hebben verworven direct aan de afslag van de nieuwe verbinding van de N201 tussen Schiphol, de A4, A9 en A2. Koper Stena Realty is juridisch bijgestaan door Houthoff. Apleona GVA heeft de transactie namens de verkoper tot stand gebracht.

Reageer op dit artikel