nieuws

Laudicom Properties koopt Rijnzathe 4 De Meern

Beleggingen

Laudicom Properties koopt Rijnzathe 4 De Meern
Rijnzathe 4,, De Meern

Laudicom Properties heeft het kantoorgebouw aangekocht van 2.600 m2 aan Rijnzathe 4 in de Meern.

De verkoper is een particuliere belegger. Koper Laudicom Properties betaalde 1,5 miljoen euro (Kadaster) en is via eigenaar Ivo Veltkamp gelieerd aan een huurder in het pand Castor Networks/Castor Marine, leverancier van nautische communicatiesystemen.

Het kantoorgebouw (bouwjaar 1987) bestaat uit vier verdiepingen en is gelegen naast de in- en uitrit van kantorenpark Oudenrijn. Het object is zichtbaar vanaf de doorgaande weg N198 en de A12. Het gebouw is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zo is er een regelmatige busverbinding (bus lijn 128 en bus lijn 180) van en naar Utrecht Centraal Station.

Reageer op dit artikel