nieuws

HKVastgoed verkoopt bedrijfsunits Cuijk

Beleggingen

HKVastgoed verkoopt bedrijfsunits Cuijk
nieuwbouwunits Spinding in Cuijk

HKVastgoed heeft 22 nieuwe bedrijfsunits aan de Spinding in Cuijk van het project Ambachtgilde verkocht aan voornamelijk eindgebruikers.

Dat bericht Strijbosch Thunnissen bedrijfsmakelaar, kantoor Nijmegen. Deze partner in Dynamis heeft de units verkocht in opdracht van HKVastgoed. Bouwbedrijf HBE bouw heeft de bedrijfsunits op 19 januari opgeleverd aan de kopers. Het project ligt op het gemengde bedrijventerrein De Beijerd en ’t Riet.

Het gaat om twaalf kantoor-/bedrijfsunits variërend in grootte van 152 tot 170 m2 bvo (tweelaags) en tien opslag-/bedrijfsunits variërend in grootte van 28 tot 38 m2 bvo (eenlaags). De kopers zijn veelal eindgebruikers uit diverse werkgebieden. De units die door beleggers zijn gekocht, heeft Strijbosch Thunnissen ook succesvol verhuurd.

Reageer op dit artikel