nieuws

First Sponsor koopt kantoor Amsterdam

Beleggingen

First Sponsor koopt kantoor Amsterdam
Meerparc aan Amstelveenseweg 638-730 in Amsterdam

First Sponsor Group heeft kantoor- en bedrijfscomplex Meerparc in Amsterdam gekocht van ASR Vastgoed Vermogensbeheer.

Dat meldt JLL in een persbericht zonder financiële details. De koopsom bedroeg 51,381 miljoen euro, blijkt uit de in het Kadaster vermelde akte van levering van 29 december. Business center Meerparc ligt aan Amstelveenseweg 638-730 in Amsterdam-Buitenveldert en beschikt over 12.200 m2 kantoorruimte op vier verdiepingen en 4.600 m2 bedrijfsruimte op de begane grond. De kantoorruimte is grotendeels verhuurd aan het advocaten kantoor DLA Piper.

Koper is FS NL Zuid Property 12, onderdeel van het Singaporese First Sponsor Group Limited. First Sponsor heeft eind december 2017 de meerderheid van de appartementsrechten van Meerparc verworven van ASR Property Fund, aldus JLL. Dit is een fonds van ASR Vastgoed Vermogensbeheer. FS NL Holdings werd bij de aankoop begeleid door JLL, Nauta Dutilh en Loyens & Loeff. Verkoper werd begeleid door CBRE en Dentons.

Reageer op dit artikel