nieuws

Concito Vastgoed koopt woningcomplexen voor C.V.’s

Beleggingen

Concito Vastgoed koopt woningcomplexen voor C.V.’s
Peelo, Assen

Concito Vastgoed heeft eind 2017 zestig eengezinswoningen in Assen gekocht om de portefeuilles van zijn c.v.’s uit te breiden.

Verkoper van de woningen is een stichting. Het gaat om een onaangebroken complex uit de jaren ’80 in de woonwijk Peelo.

Deze aankoop draagt volgens Concito bij aan de .portefeuilledoelstellingen van de woning-c.v.’s: eengezinswoningen en appartementen in groeigemeenten. ‘Ook buiten de Randstad zien wij kansen om ons beleggingsrendement te verwezenlijken’, aldus bestuurder Maurits Koster. Voor een verdere groei is Concito Vastgoed op zoek naar meer beleggingsmogelijkheden.

JLL trad bij deze transactie op als commercieel adviseur van koper. Wassenaar Vastgoedadviseurs trad op namens verkoper. De juridische adviseur van Koper was Hermans & Schuttevaer notarissen en van verkoper was dit Trip notarissen.

Reageer op dit artikel