nieuws

Certitudo koopt weer kantoor in Amstel III

Beleggingen

Certitudo koopt weer kantoor in Amstel III
Hettenheuvelweg 26 in Amsterdam

Certitudo Capital heeft een kantoorpand aan Hettenheuvelweg 26 in Amsterdam gekocht. Het kantoor is verhuurd aan Cinemeta.

Het pand van ruim 1.000 m2 bvo ligt in kantoren- en bedrijvengebied Amstel III. De koopsom bedraagt 2 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 4 januari (Kadaster). De verkoper is HBW, aldus het Kadaster. Amstel III wordt geleidelijk getransformeerd van monofunctioneel werkgebied naar een gemengd (hoog)stedelijk werkwoongebied.

Certitudo heeft in Amstel III 30.000 m2 vastgoed verworven. Wat Certitudo met het pand gaat doen, is nog niet bekend. Het kantoorpand is nu verhuurd aan Cinemeta, een fullservice-bedrijf voor audio- en beeldnabewerking. Koper werd bijgestaan door het notariaat van Simmons&Simmons.

Reageer op dit artikel