nieuws

Bouwhuis Groep transformeert kantoor in Capelle

Beleggingen

Bouwhuis Groep transformeert kantoor in Capelle
Rivium Boulevard 101 Capelle aan den IJssel

Bouwhuis Groep heeft namens Edelwonen VI het kantoorgebouw gekocht aan de Rivium Boulevard 101 in Capelle aan den IJssel. Het pand wordt getransformeerd naar honderd appartementen.

De prijs bedroeg 4.400.000 euro en de verkoper is de Luxemburgse vennootschap Stad CL 1, blijkt uit de akte van levering.

Het pand heeft een oppervlakte van 6.400 m2, met 155 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het dateert uit 2002 en is nog grotendeels voor lange tijd aan meer partijen verhuurd. De transformatie past in de visie van gemeente en provincie om van Rivium een gemengd gebied te maken met functies als hotel, wonen en kantoor.

BNP Paribas Real Estate begeleidde de verkoper bij het tot stand brengen van de transactie, na het asset- en property management te hebben gevoerd sinds de aankoop. De nieuwe eigenaar werd geadviseerd door Vroklage Vastgoed Advies.

Reageer op dit artikel