nieuws

Appartementen in oud SNS-kantoor Amersfoort

Beleggingen

Appartementen in oud SNS-kantoor Amersfoort
oud SNS-kantoor Amersfoort

Gebiedsontwikkelaar BPD en projectontwikkelaar Latei hebben gezamenlijk het oude bankgebouw van SNS aan de Utrechtseweg in Amersfoort aangekocht. Transformatie naar appartementen is de volgende stap.

Dat bericht BPD. De koopsom bedraagt 5,255 miljoen euro, aldus Kadastercijfers. Het al jaren grotendeels leegstaande kantoorpand uit 1984 ligt in het stadscentrum van Amersfoort. BPD en LATEI onderzoeken de mogelijkheden om het gebouw te transformeren naar appartementen. Het pand is goed bereikbaar met de auto en in de ondergrondse parkeergarage is ruimte voor tachtig auto’s. Op de begane grond van het pand is het restaurant Sushi Koi gevestigd.

De Amersfoortse ontwikkelaars BPD en Latei slaan de handen ineen voor de transformatie van de SNS bank. Op 23 januari is hiervoor de samenwerking getekend. Ard de Jong en Dick Boekhout beschrijven de samenwerking tussen BPD en Latei als volgt: ‘Samenwerken aan de stad met inzet van elkaars kennis en kunde, dat vormt de basis voor een succesvolle transformatie van het SNS-gebouw.’

Reageer op dit artikel