nieuws

Woonbedrijf Ieder1 verkoopt 62 woningen in Zutphen

Beleggingen

Woonbedrijf Ieder1 verkoopt 62 woningen in Zutphen
Historische woningcomplexen in Zutphen

Woonbedrijf Ieder1 heeft 62 woningen en vier commerciële eenheden in Zutphen verkocht. De woningen zijn verdeeld over 7 complexen in de binnenstad.

Ieder1 heeft besloten op basis van haar strategisch voorraadbeleid dit deel van haar portefeuille te verkopen. Voor koper Prime Pitch sluit deze aankoop aan bij de wens van investeerders om in huurwoningen te beleggen in middelgrote steden. De strategie is gericht op langjarig direct rendement, gekoppeld aan de mogelijkheid om waarde toe te voegen aan de portefeuille.

De koper is een investeringsfonds van Prime Pitch Asset Management. Capital Value begeleidde Woonbedrijf Ieder1 bij de verkoop. Prime Pitch werd begeleid door Eminent Real Estate. De juridische begeleiding werd verzorgd door notariskantoor Houthoff Buruma.

Reageer op dit artikel