nieuws

Urban Industrial koopt opnieuw bedrijfspand Rotterdam

Beleggingen

Urban Industrial koopt opnieuw bedrijfspand Rotterdam
Corkstraat 11 in Rotterdam

Urban Industrial (UI) heeft een bedrijfspand van 5.000 m2 aan Corkstraat 11 in Rotterdam gekocht. Het pand is volledig en langjarig verhuurd.

Dat meldt UI in een persbericht. Het Kadaster vermeldt een koopsom van 3,475 miljoen euro. UI, financier van en investeerder in industrieel vastgoed in Nederland, heeft het pand aangekocht voor haar langetermijnstrategie. De totale portefeuille heeft nu een waarde van meer dan 240 miljoen euro.

Op dit industrieterrein te Rotterdam heeft UI meerdere objecten in portefeuille, waaronder de Groothandelsmarkt. De koper ziet dit gebied als een strategische locatie vanwege de goede ligging, bereikbaarheid en diversiteit aan bedrijven. Urban Industrial werd in deze transactie geadviseerd door Houthoff.

Reageer op dit artikel