nieuws

Pon verkoopt showroom en tankstation in Groningen

Beleggingen

Pon Onroerend Goed heeft het pand aan de Paterswoldseweg 139 in Groningen verkocht aan een particuliere belegger, T&B Vastgoed Groningen.

Pon verkoopt showroom en tankstation in Groningen
Paterswoldseweg 139, Groningen

Het perceel is zo’n 7.900 m2 met 5.800 m2 bebouwing. Het pand bestaat uit een showroom, werkplaats, kantoorruimte en een tankstation. De locatie is volledig langjarig verhuurd aan de Century Autogroep en aan Oliehandel Nederland. Koper T&B Vastgoed Groningen betaalde  5,375 miljoen euro (Kadaster).

Onder de naam Century worden er in het pand Volkswagen bedrijfsauto’s verkocht en onderhouden en er is een tankstation van Gulf. In de loop der jaren is het complex meerdere keren gerenoveerd en uitgebreid.

Nextfund begeleidde de koper tijdens de onderhandeling, het due dilligence onderzoek en de contractuele afronding van de transactie. BNP Paribas Real Estate adviseerde verkoper.

Reageer op dit artikel