nieuws

Nieuwbouwappartementen Haren naar particuliere belegger

Beleggingen

Nieuwbouwappartementen Haren naar particuliere belegger
project Oosterhaar in Haren

Ontwikkelcombinatie VW2 V.O.F. heeft 38 nieuwbouwappartementen in de wijk Oosterhaar in Haren verkocht aan een particuliere belegger.

De ontwikkeling is onderdeel van een binnenstedelijke herstructurering van het centrum van Haren. Het totale plan van de ontwikkeling in Oosterhaar in Haren omvat naast een nieuw winkelcentrum van ruim 3.000 m2 ook 120 appartementen.

De in deze transactie verkochte appartementen worden gebouwd door Rottinghuis en Van Wijnen en worden in het vierde kwartaal van 2018 opgeleverd. TW Residential adviseerde de particuliere belegger bij de verwerving. Cushman & Wakefield begeleidde VW2 V.O.F. bij de verkoop.

 

Reageer op dit artikel