nieuws

Mulleners Vastgoed verkoopt woningportefeuille aan Prime Pitch

Beleggingen

Mulleners Vastgoed verkoopt woningportefeuille aan Prime Pitch

Mulleners Vastgoed uit Echt heeft recentelijk een woningportefeuille bestaande uit elf eengezinswoningen, 76 meergezinswoningen, een commerciële ruimte en elf garageboxen in Bussum, Rijen, Rotterdam en Sittard verkocht.

De woningportefeuille is gekocht door twee investeringsvehikels onder management van Prime Pitch. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.

Renzo Goessens, directeur van Mulleners Vastgoed: ‘Door de verkoop van deze portefeuille kunnen we ons weer volledig richten op de voortdurende vernieuwing van onze portefeuille. Deze vernieuwing vindt plaats door zowel aankoop van derden als de ontwikkeling van eigen projecten.’

De aankopen passen in de strategie van Prime Pitch die gericht is op langjarig direct huurrendement met een exposure op de woningmarkten van middelgrote steden. Het grootste deel van de portefeuille zal voor langere periode geëxploiteerd worden waarbij een optimalisering van de huurstroom wordt nagestreefd. Een klein aantal objecten komt in aanmerking voor uitponding.

ABC Capital heeft de verkoop namens Mulleners Vastgoed via een besloten en gestructureerd verkoopproces begeleid. Mulleners Vastgoed is bij de transactie juridisch bijgestaan door notariskantoor Pels Rijcken. Prime Pitch werd geadviseerd door Eminent Real Estate. De financiering van de aankoop werd verstrekt door ING Real Estate Finance.

 

Reageer op dit artikel