nieuws

Lenferink koopt woonzorggebouw Nieuwegein

Beleggingen

Lenferink koopt woonzorggebouw Nieuwegein
Lekboulevard 10 in Nieuwegein

Lenferink Groep heeft voor zijn care-portefeuille een woonzorgobject aan Lekboulevard 10 in Nieuwegein met onder meer 119 appartementen verworven.

Dat meldt Lenferink Groep in een persbericht zonder financiële details en naam van verkoper. De koopsom bedraagt 8,25 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 1 december. Verkoper is Vreeswijk, een statutair in Amsterdam gevestigde bv die kantoor houdt in Hilversum.

Het object telt 119 woonappartementen, een restaurant en kantoorruimte en is nog voor een aantal jaren verhuurd. Na deze huurperiode gaat de Lenferink Groep langjarig samenwerken met de nieuwe huurder Samen Aangenaam Ouder Worden.

Reageer op dit artikel