nieuws

Dunavie koopt BPD-woningen Rijnsburg

Beleggingen

Dunavie koopt BPD-woningen Rijnsburg
Appartementen De Horn in Rijnsburg

Woningcorporatie Dunavie heeft van BPD Ontwikkeling 24 nieuwbouwappartementen in nieuwbouwwijk De Horn fase 2 in Rijnsburg gekocht.

Dunavie en BPD hebben op 13 december de koopovereenkomst getekend. De 24 sociale huurappartementen bevinden zich in een kleinschalig, drielaags appartementengebouw aan een groot plantsoen in het deelplan Vliet. Om de appartementen ook in de toekomst in de betaalbare sector te houden, is gekozen voor het verhuren van deze woningen. Zo spelen BPD en Dunavie in op de woningbehoefte in Rijnsburg.

Alle appartementen krijgen een royale woonkamer, twee slaapkamers en een tuin of balkon. De huurappartementen zijn onderdeel van De Horn fase 2 met in totaal 83 woningen in de deelgebieden Vliet en Vlieteiland. Naar verwachting worden de appartementen in de tweede helft van 2019 opgeleverd.

Reageer op dit artikel