nieuws

Delta Lloyd verwerft nieuwbouwappartementen Hoorn

Beleggingen

Delta Lloyd verwerft nieuwbouwappartementen Hoorn
Nieuwbouwproject TOREN in Hoorn

Delta Lloyd heeft 72 nieuwbouwappartementen gekocht van Scholtens Groep in een nog te realiseren wooncomplex na bij het centrum van Hoorn.

De appartementen maken deel uit van de ontwikkeling TOREN, een omvangrijk woningproject van Scholtens Groep dichtbij het stadscentrum van Hoorn. TOREN zal bestaan uit 209 appartementen in een markante woontoren van ruim 55 meter hoog en een schoudergedeelte van zes lagen. De 72 beleggershuurwoningen variëren in oppervlakte van 60 tot 110 m2 gebruiksoppervlakte. De woningen worden verhuurd in de vrije sector.

De huurappartementen bevinden zich in het schoudergedeelte. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte. In totaal worden er gerealiseerd. Het slaan van de eerste paal zal begin 2018 plaatsvinden. Naar verwachting zal het complex begin 2020 worden opgeleverd. De prijzen van de koopwoningen variëren van ongeveer 160.000 tot 450.000 euro, blijkens de projectwebsite.

Capital Value begeleidde verkoper. Delta Lloyd werd bij de aankoop geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel