nieuws

Segro verkoopt gebouwen in Almere en Oude Meer

Beleggingen

Belegger en ontwikkelaar van logistiek en industrieel vastgoed Segro heeft recent vier van haar panden verkocht aan een particuliere belegger.

Segro verkoopt gebouwen in Almere en Oude Meer

Het betreft een pand aan de Grintzuigerstraat in Almere en drie panden aan de Breguetlaan in Oude Meer.

Tijs Derison, directeur Segro Benelux: ‘De huidige strategie van Segro richt zich op groei van de portefeuille in Nederland waarbij we ons met name toeleggen op hoogwaardig kwalitatief vastgoed op goede logistieke locaties. Ook zullen we de komende jaren een groeiende focus hebben op stadsdistributie in de grotere verzorgingsgebieden in Nederland. De reden dat Segro de panden in Almere en Oude Meer op de markt heeft gebracht, is dat deze panden qua aard en omvang niet meer geheel passen in het beleggingsprofiel.

Cushman&Wakefield trad op namens Segro.

Reageer op dit artikel