nieuws

Picnic breidt fors uit in Rotterdam

Beleggingen

Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel zijn de nieuwe steden waar online supermarkt Picnic actief wordt.

Picnic breidt fors uit in Rotterdam
Picnic

Dat meldt Distrifood. In totaal gaat het om 225.000 nieuwe huishoudens die van de websuper gebruik kunnen maken. Dat zijn alle wijken ten noorden van de Maas, behalve het centrum. Inwoners van de wijken Delfshaven, Overschie, Noord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk en Prins Alexander kunnen zich in de app op hun mobiele telefoon registreren en daarmee op de wachtlijst komen.

Picnic gaat van start met veertig elektrische bezorgwagentjes en 120 bezorgers. Eind volgend jaar zijn deze aantallen gegroeid naar zestig wagentjes en bijna 200 runners. Het bedrijf werft al bezorgers in de nieuwe gebieden. Er wordt ook gekeken naar bezorging in Rotterdam-Zuid. Picnic bezorgt al een half jaar de boodschappen in de Rotterdamse wijk Overschie.

Inwoners van Capelle aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen zich eveneens registreren, want ook daar wordt Picnic na de jaarwisseling actief. In het nieuwe jaar wordt vervolgens iedereen die op de wachtlijst staat gefaseerd toegelaten.

Reageer op dit artikel