nieuws

Nova Capital koopt winkelcentrum Tuinzigt

Beleggingen

Nova Capital koopt winkelcentrum Tuinzigt
Winkelcentrum Tuinzigt in Breda

Vastgoedfondsbeheerder Nova Capital heeft winkelcentrum Tuinzigt in Breda gekocht. Verkoper is Dam Rood, een particuliere belegger.

Nova Capital heeft het winkelcentrum ondergebracht in een nieuw besloten vastgoedfonds Tuinzigt CV en is in deze transactie geadviseerd door winkelmakelaar Retail Capital en Berger Notariaat. Cushman & Wakefield begeleidde de verkoop namens Dam Rood. De prijs bedroeg 8.000.000 euro, blijkt uit het prospectus van het vastgoedfonds.

Tuinzigt is een wijkwinkelcentrum van 3.850 m2 voor dagelijkse voorzieningen. Het ligt centraal in woonwijk Tuinzigt ten westen van de singel tussen Breda Centrum, Westerpark en woonboulevard Steenakker. Het verzorgingsgebied heeft ruim 37.000 inwoners binnen een straal van twee kilometer. Tuinzigt is geheel verhuurd aan een combinatie van landelijke ketens en lokale retailers waaronder Jumbo Supermarkten, Wibra en Etos. Er zijn vijftien winkels gevestigd.

Reageer op dit artikel