nieuws

M7 verkoopt 3 gebouwen uit Ereip II fonds

Beleggingen

M7 verkoopt 3 gebouwen uit Ereip II fonds
Stationsstraat 7-7a, Oostvoorne

M7 Real Estate Netherlands heeft in drie afzonderlijke transacties een bedrijfshal met kantoorruimte en twee winkelruimten verkocht voor 3,5 miljoen euro namens M7 Ereip II Dutch Propco I.

Het gebouw aan De Meerheuvel 6-6A in Den Bosch is verkocht aan de huidige huurder Boschvast voor een koopprijs van 600.000 euro. Het in 1978 opgeleverde gebouw omvat 2.177 m2 kantoor- en bedrijfsruimte. Boschvast huurde het gehele gebouw en had een koopoptie in haar huurovereenkomst. Deze koopoptie heeft zij ingeroepen. Het gebouw is op 7 juni 2017 geleverd.

Het gebouw aan de Stationsweg 7-11 in Oostvoorne is verkocht aan een particuliere belegger voor een koopprijs van 2.180.000 euro. Het in 1986 opgeleverde gebouw omvat in totaal 1.380 m2 winkelruimte. Huurder Emté Supermarkten huurt het gehele gebouw en heeft een lang lopende huurovereenkomst. Het gebouw is op 23 juni 2017 geleverd. BVVL winkel vastgoed adviseurs trad op namens de koper.

Het gebouw aan de Vughterstraat 164-166 in Den Bosch is verkocht aan Stichting Administratiekantoor Het Vergulde Cabeltouw voor een koopprijs van 725.000 euro. Het monumentale gebouw omvat 455 m 2 winkelruimte en het appartementsrecht van één van de bovengelegen woningen. Het gebouw is langjarig verhuurd aan het Vaccinatiecentrum en keukenzaak Poggen Pohl. Het gebouw werd op 8 november geleverd.

M7 Ereip II heeft met deze drie verkopen een deel van zijn non-coreportefeuille afgestoten. De verkoper werd juridisch bijgestaan door Van Doorne Advocaten.

Reageer op dit artikel