nieuws

Lone Star stoot grootste kantoor Europa af

Beleggingen

Lone Star stoot grootste kantoor Europa af
Kantoorcomplex Coeur Défense in Parijs

Amundi Real Estate, Crédit Agricole Assurances en Primonial REIM hebben in Parijs het grootste kantoor van Europa gekocht. Verkoper van het 159.000 m2 grote kantoor Coeur Défense is een fonds van Lone Star.

Dat berichten de kopers zonder vermelding van financiële details. Verkoper van het kantorencomplex in het Parijse zakendistrict La Défense is een vehikel van Lone Star Real Estate Fund III. Het complex naar ontwerp van Jean-Paul Viguier is opgeleverd in 2001 en omvat vijf torens verbonden met een atrium.

Twee van de kantoortorens beschikken elk over veertig verdiepingen met bijna 64.000 m2 kantoorruimte per toren. De andere drie gebouwen hebben alle negen verdiepingen met retail in de plint. Het complex beschikt over conferentieruimte, restaurants, een fitnesscentrum en een parkeergarage van zes verdiepingen. Het kantorencomplex is verhuurd aan grote Franse en buitenlandse ondernemingen.

Reageer op dit artikel