nieuws

Lebe Investments koopt dc in Venlo

Beleggingen

Lebe Investments koopt dc in Venlo

Lebe Investments heeft het distributiecentrum aan de Jacob Roggeveenweg 8-10 in Venlo gekocht voor 3,6 miljoen euro (Kadaster) van Euro Tyre.

Het distributiecentrum heeft een oppervlakte van 11.200 m2 warehouse en 800 m2 kantoorruimte. Tot eind 2016 was de locatie in gebruik als bandenopslag en -distributielocatie van Euro Tyre. Sinds de verplaatsing van Euro Tyre eind 2016 is het distributiecentrum niet in gebruik.

Het distributiecentrum ligt op bedrijventerrein Trade Port West, een modern logistiek park binnen de grootste logistieke hotspot van Nederland. Een tri modale locatie met ontsluiting via de snelweg (A67 en A73), over water door middel van een inland terminal en via twee spoorweglocaties. Naast het distributiecentrum wordt binnenkort een nieuwe railterminal opgeleverd.

Lebe Investments, onderdeel van de Lebe Group, heeft de locatie gekocht ten behoeve van verhuur en als aanvulling op de bestaande vastgoedportefeuille van 125.000 m2. Euro Tyre is in deze transactie geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel