nieuws

KRV: het eerste platform om een kantoor te vinden en in te richten

Beleggingen

KRV: het eerste platform om een kantoor te vinden en in te richten
Singapore

Kantoorruimtevinden (KRV) is het eerste online platform dat ondernemers helpt bij het vinden én inrichten van een kantoorruimte.

Daarmee kunnen gevestigde ondernemers op zoek naar conventionele kantoorruimte en een eigen identiteit ook bij ons terecht. KRV helpt ondernemers niet alleen een kantoorruimte in de buurt te vinden, maar heeft ook een webwinkel met hoogwaardige kantoorartikelen om de ruimte in te richten.

Een groot aanbod werkplekken en kantoorartikelen

Sinds de oprichting van KRV, is het aanbod werkplekken flink uitgebreid (meer dan 1.500 kantoor locaties). Naast conventionele werkplekken, vind je in ook (coworking) werkplekken, bedrijfsverzamelgebouwen en business centers op onze website. Met deze werkplekken spreken wij direct ZZP’ers aan. Of je nu voor langere tijd een werkplek wil huren of flexibel wil blijven: KRV helpt je een geschikte kantoorruimte met de juiste huurtermijn te vinden.

Nieuw: inrichten met diverse kantoorproducten

Ook voeren wij een groot aanbod met verschillende soorten kantoorartikelen, waaronder bureaus, bureaustoelen, archiefkasten en directiemeubilair. Te zijner tijd zal het aanbod kantoormeubilair verder uitgebreid worden. Alle kantoorartikelen in ons assortiment worden landelijk geleverd.

Zo hebben wij al diverse projecten ingericht voor kantoren in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Ook in jouw woonplaats kunnen wij een geschikte kantoorruimte vinden én inrichten met onze hoogwaardige kantoorartikelen.

KRV: voor ieder type kantoor

Iedere ondernemer heeft weer andere wensen, eisen en verwachtingen bij het huren van een kantoorruimte. KRV begrijpt dit maar al te goed en biedt daarom verschillende soorten kantoorruimtes aan. Denk hierbij aan conventionele kantoorruimtes, maar ook aan business centers, bedrijfsverzamelgebouwen en werkplekken voor ZZP’ers. Het maakt niet uit wat voor kantoorruimte je zoekt en in welke stad je wil werken, want wij helpen je graag een geschikte werkruimte te vinden.

Ben je benieuwd welk type kantoor het beste bij jou past? Bekijk dan onderstaande infographic, want in deze afbeelding laten we zien welk type kantoor bij welke ondernemer past.

Tips kantoorruimte huren

Ga je voor het eerst een kantoorruimte huren en kun je wel wat tips gebruiken om de juiste werkruimte te vinden? Dan kan KRV je helpen. Wij hebben de belangrijkste tips voor het huren van een kantoorruimte voor je op een rijtje gezet.

Reageer op dit artikel