nieuws

KFC opent restaurant aan A2

Beleggingen

KFC opent restaurant aan A2

Kentucky Fried Chicken (KFC) opent woensdag 29 november een drive thru vestiging langs de A2 te Utrecht.

De vestiging in Utrecht ligt aan de A2 bij de afrit Maarssen en Leidsche Rijn, naast City Skydive. Het restaurant is gelegen aan de Heldinnenlaan 7 op een perceel van 3200 m2, heeft een drive thru en 55 parkeerplaatsen. Het restaurant bestaat uit twee verdiepingen van totaal 580 m² en heeft bovendien een dakterras van 200 m².

Het geheel is ontwikkeld door KFC Real Estate zelf, die het ook in eigendom heeft. Het wordt gehuurd en geëxploiteerd door een franchisepartner van KFC, die meerdere vestigingen in Nederland en Duitsland exploiteert.

Met de vestiging in Utrecht opent KFC haar 57ste restaurant in Nederland. Jaarlijks wil de onderneming met tien  restaurants uitbreiden.

KFC zoekt landelijk zowel binnenstedelijk, als langs doorgaande wegen naar nieuwe locaties. Daarbij mikt zij tevens op grotere winkelcentra. Binnenstedelijk gaat het om zichtlocaties met metrages die variëren van 175 m2 tot 375 m2. Buitenstedelijk gaat om het drive thru restaurants waarvoor een perceel van minimaal 2500 m2 nodig is. Voor dit soort locaties is de verkeersintensiteit belangrijk. KFC kan in steden zowel meerdere binnenstedelijke als snelweg-locaties hebben.

Brecheisen Bedrijfsmakelaars trad op namens verkoper.

 

Reageer op dit artikel