nieuws

De Key verkoopt portefeuille Bog in Amsterdam

Beleggingen

De Key verkoopt portefeuille Bog in Amsterdam

Woonstichting De Key heeft een portefeuille met 48 bedrijfspanden in Amsterdam verkocht aan een Nederlandse particuliere belegger.

De portefeuille bestaat uit bedrijfsruimtes, winkels en horeca in verschillende stadsdelen van Amsterdam, waaronder Centrum, West en Zuid. De portefeuille heeft een bezettingsgraad van 96 procent. Financiële details en de precieze ligging van de panden zijn niet bekend gemaakt.

Woonstichting De Key is een woningcorporatie met ruim 37.000 verhuureenheden in Amsterdam, Diemen en Zandvoort. De Key investeert de opbrengst van de verkoop in sociale huurwoningen voor woonstarters binnen de ring A-10 van Amsterdam.

CBRE adviseerde verkoper De Key bij deze transactie en 1530 Real Estate trad op voor de koper.

Reageer op dit artikel