nieuws

Boelens de Gruyter koopt pand in Bossche Vughterstraat

Beleggingen

Boelens de Gruyter koopt pand in Bossche Vughterstraat
Vughterstraat 164-166

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is sinds begin november eigenaar van het pand aan de Vughterstraat 164-166 in Den Bosch.

Het object heeft een oppervlakte van 600 m2 en werd voor 725.000 euro gekocht van M7 Real Estate. De verkoper had de transactie 27 november al bekendgemaakt en noemde als koper Stichting Administratiekantoor Het Vergulde Cabeltouw. Dat blijkt een vehikel van Boelens de Gruyter te zijn.

In de winkelruimtes op de begane grond zijn keukenwinkel Poggenpohl en het Vaccinatiecentrum gevestigd. Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich een appartement dat aan een particulier is verhuurd. De Vughterstraat is een populaire winkelstraat in Den Bosch. Hij ligt op tien minuten lopen van het centraal station en in het verlengde van de Schapenmarkt, die uitkomt op De Markt.

Maarten de Gruyter, directeur van Boelens de Gruyter: ‘Met de aankoop van dit object in het hartje van Den Bosch laat Boelens de Gruyter zien actiever te worden in de Brabantse hoofdstad.’

Reageer op dit artikel