nieuws

BAM Wonen levert 56 woningen Aerdenhout op

Beleggingen

BAM Wonen levert 56 woningen Aerdenhout op
Alverna, Aerdenhout

BAM Wonen levert 36 luxe levensloopbestendige huurappartementen en 20 luxe koopappartementen op in Aerdenhout, op het voormalige kloosterterrein Alverna.

BAM Wonen heeft de appartementen gerealiseerd in samenwerking met Alverna Residence. De appartementenvilla met luxe huurappartementen is aangekocht door Bouwinvest Residential Fund.

De appartementenvilla met luxe levensloopbestendige huurwoningen is overgedragen aan Bouwinvest. De huurders ontvingen dezelfde dag de sleutel van hun nieuwe appartement. Alle appartementen bieden uitzicht over Landgoed Alverna en omliggend groen. De 20 luxe koopappartementen zijn opgeleverd aan de individuele kopers.

Het landgoed dankt zijn naam aan het voormalige klooster Alverna. Afgezien van het rijksmonument zijn de oude opstallen gesloopt en is het landgoed getransformeerd tot woningen voor senioren. In maart 2016 is BAM Wonen gestart met de bouw.

Reageer op dit artikel