nieuws

Woonhave koopt 206 woningen in Ypenburg

Beleggingen

Woonhave koopt 206 woningen in Ypenburg
Klopsteen Den-Haag

Woonhave Beleggingen IV heeft 206 woningen en twee garages met in totaal 184 parkeerplaatsen gekocht in het Haagse stadsdeel Ypenburg.

De prijs bedraagt 44.519.640 euro en de verkoper is het Amvest Residential Core Fund, blijkt uit de akte van levering. De woningen liggen aan de Frits Diepenlaan, Klopsteen, Oude Kustlijn, Pijlpunt, Schrabber, Speerpunt, Steentijdsingel en Vuistbijl.

Het is niet de eerste aankoop van Woonhave in 2017. De belegger legde ook al de hand op 110 eengezinswoningen in Vlaardingen van Woningstichting Samenwerking, zo werd in mei bekend. In 2016 had Woonhave al acht woningcomplexen gekocht van Van der Vorm in Rotterdam (Meidoornhoek en Dumasstraat), Maassluis (Vliethof), Capelle a/d IJssel (Koperwiek en Duikerlaan), Zwijndrecht (Idenburgplein), Dordrecht (Loudonstraat) en Delft (Arthur van Schendelplein).

Reageer op dit artikel