nieuws

Westpoort koopt voormalig Imtech-kantoor in Breda

Beleggingen

Westpoort koopt voormalig Imtech-kantoor in Breda
Princenhagelaan 11

Westpoort Vastgoed heeft het voormalige kantoor van Imtech aan de Princenhagelaan 11 in Breda gekocht.

Het pand ligt naast de A16 en heeft een oppervlakte van ruim 2.600 m2. Er hoort een uitgebreide parkeervoorziening bij. De prijs bedraagt 1,77 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering. De verkopers zijn FGH Bank en het failliete Imtech. Er vinden gesprekken plaats met potentiële gebruikers voor het gebouw.

De verkoper werd begeleid door Van der Sande Van Opstal bedrijfsmakelaars in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een portefeuille kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards en behartigt de belangen van onder andere de familie Roobol. Het vastgoedbedrijf heeft voor 2017 en 2018 meer aankoopplannen op strategische locaties gepland.

Reageer op dit artikel