nieuws

Twee Nijmeegse kantoorgebouwen verkocht voor 4,9 miljoen

Beleggingen

Twee Nijmeegse kantoorgebouwen verkocht voor 4,9 miljoen

De private belegger Johannes van Leeuwen heeft de kantoorgebouwen aan de Wijchenseweg 101-109 en 111 te Nijmegen verworven voor 4,9 miljoen euro (Kadaster).

De beide panden liggen op een goede zichtlocatie aan de Wijchenseweg in de Brabantse Poort, aan een van de belangrijkste verkeersaders in Nijmegen, tussen de A73 en het centrum van Nijmegen. Voor het pand aan 101-109 is 2,25 miljoen betaald en voor Wijchenseweg 111 2,65 miljoen euro. De koper is volgens het Kadaster Leeuwense Arend, een beleggingsvehikel van Johannes van Leeuwen uit Beneden-Leeuwen.

De objecten zijn tezamen bijna 5.000 m² v.v.o. groot. De kantoorobjecten beschikken over 135 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het leegstandspercentage in beide panden bedraagt momenteel 17,8 procent.

Huurders zijn Warsteiner Benelux, GX Software, Tunix, Blueconic, het bevolkingsonderzoek Oost en het Landelijk referentiecentrum voor bevolkingsonderzoek. De gemiddelde gewogen looptijd van de huurovereenkomsten is nog ca. 4,6 jaar.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis, heeft exclusief de verkooptransactie tot stand gebracht namens haar opdrachtgever Hummingbird.

Reageer op dit artikel