nieuws

Frasers Property doet flinke logistieke acquisitie in Duitsland

Beleggingen

Frasers Property doet flinke logistieke acquisitie in Duitsland

Frasers Properties Investments, de nieuwe eigenaar van Geneba Properties, heeft twee logistieke magazijnen in Moosthenning (Beieren) gekocht voor 42,4 miljoen euro.

De vastgoedobjecten met een totaal metrage van 72.558 m2 worden langdurig gehuurd door een vooraanstaande Duitse autofabrikant. Dit is de eerste acquisitie van een logistiek complex door Frasers Property na de overname vorige maand van het in Amsterdam gevestigde vastgoedfonds Geneba. Het is in lijn met de strategie van de Singaporese vastgoedbelegger om de overzeese aanwezigheid en de vaste bronnen van inkomsten te vergroten, waarbij Geneba als Europees platform wordt gebruikt. De nieuwe bezittingen worden overigens niet in Geneba ondergebracht, zo laat een woordvoerder weten.

Reageer op dit artikel