nieuws

Canopy transformeert kantoor in Den Haag

Beleggingen

Canopy transformeert kantoor in Den Haag
Kantoorvilla wordt getransformeerd naar woningen

Canopy Investments heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Riouwstraat 191 in Den Haag aangekocht, voor een van zijn ondernemingen.

Het kantoor heeft een oppervlakte van circa 1.100 m2 en ligt in de Archipel-buurt. Het gebouw is in gebruik geweest als kantoor en Canopy gaat het transformeren naar vier stadsappartementen van 200 m2. Canopy betaalde 1,15 miljoen euro.

Canopy Investments is een Haagse vastgoedontwikkelaar en belegger, opgericht in 2014 door Willem Wernink en Eric Meijer. Canopy verwerft voor eigen rekening en risico posities in en rondom Den Haag om deze te (her)ontwikkelen/transformeren ten behoeve van verkoop of behoud voor eigen portefeuille.

Verkopende partij werd geadviseerd door Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel