nieuws

Annexum koopt getransformeerd kantoor Nieuwegein

Beleggingen

Annexum koopt getransformeerd kantoor Nieuwegein
Wattbaan 27 in Nieuwegein

Annexum heeft het voormalige kantoorgebouw aan Wattbaan 27 in Nieuwegein verworven voor een nieuw te structureren woningfonds. Vastgoedontwikkelaar Arthur Armstrong transformeerde het gebouw naar een wooncomplex met 77 huurappartementen in de vrije sector.

Dat bericht Annexum. De koopprijs is niet bekend. In het Kadaster staan enkel de splitsingsaktes van 170 appartementsrechten vermeld. Arthur Armstrong kocht het voormalige kantoorgebouw van 5.000 m2 in 2016 voor 2,5 miljoen euro. Alle instapklare appartementen zijn verhuurd. Het betreft een zeer duurzame transformatie; de appartementen dragen het energielabel A++. Wattbaan 27 maakt onderdeel uit van Rijnhuizen, een gebied dat op dit moment ontwikkeld wordt naar een woon- en werkwijk.

Vastgoedbeleggingsmaatschappij Annexum verwacht in november te emitteren met Woningfonds Nieuwegein. Ceo Huib Boissevain stelt dat deze acquisitie past binnen de strategie om beleggers de mogelijkheid te bieden in een goed gespreide portefeuille te investeren. ‘We zien dat beleggers graag in starterswoningen investeren. Dat zagen we al bij ons Woningfonds Hoofddorp, dat we eerder dit jaar plaatsten.’

Reageer op dit artikel