nieuws

Woningbelang verkoopt 28 woningen aan Daelmans

Beleggingen

Woningbelang verkoopt 28 woningen aan Daelmans
Valkenswaard Elcomapark

Bouwvereniging Woningbelang heeft een wooncomplex aan het Elcomapark in Valkenswaard verkocht. Het betreft een onaangebroken complex van 28 meergezinswoningen

De koper is Daelmans Vastgoed. Capital Value begeleidde Woningbelang bij de verkoop. Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn trad op als juridisch adviseur van Woningbelang.

Het complex ligt in het centrum van Valkenswaard en is gebouwd in 2013. Alle appartementen beschikken over drie kamers en een buitenruimte op het zuidwesten. Elk appartement beschikt daarnaast over een eigen berging en parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Rob Möhlmann, directeur-bestuurder van Woningbelang: ‘De kerntaak van Woningbelang is het bouwen en verhuren van sociale huurwoningen. Door de verkoop van het complex kan Woningbelang zich verder richten op de doelgroep en nieuwe betaalbare huurwoningen bouwen.’

Reageer op dit artikel