nieuws

Westpoort koopt uitbreiding winkelcentrum Tilburg

Beleggingen

Westpoort Vastgoed heeft voor van haar vastgoed-CV’s de uitbreiding van het winkelcentrum Wagnerplein in Tilburg gekocht. De aankoop betreft ruim 4.000 m2 winkelvastgoed.

Westpoort koopt uitbreiding winkelcentrum Tilburg
Uitbreiding Wagnerplein Tilburg

Verkoper is Bouw- en Ontwikkelingscombinatie Wagnerplein. Dit is een samenwerkingsverband tussen BPD Ontwikkeling en de bouwbedrijven Van Schijndel en Van de Ven. Directeur van Westpoort Vastgoed, Geert Bioch, noemt Wagnerplein ‘sinds jaar en dag een goed lopend wijkwinkelcentrum met een zeer uitgebreid winkelaanbod waaronder drie supermarkten en goede parkeervoorziening’.

‘Tilburg is met 215.000 inwoners de zesde stad van Nederland en groeit behoorlijk. Deze investering in nieuw winkelvastgoed met uitstekende huurder past binnen onze vastgoedportefeuille en onze doelstelling om deze strategisch verder uit te bouwen.’ De uitbreiding omvat huurders als Kruidvat, Bakkerij Van Iersel, Action, Bristol FFC, Zeeman en Domino’s. Voor een aantal units worden nog gesprekken gevoerd met huurkandidaten.

Westpoort Vastgoed is belegger, ontwikkelaar en beheerder van een commercieel vastgoedportefeuille bestaande uit kantoren, winkels, bedrijfsruimten en woonboulevards en behartigt de belangen van onder andere de vastgoedportefeuille van de familie Roobol. Het vastgoedbedrijf heeft voor 2017 en 2018 meer aankoopplannen op strategische locaties gepland.

Reageer op dit artikel