nieuws

Vastgoedmarkt publiceert whitepaper ranglijst beleggers

Beleggingen

Vastgoedmarkt publiceert whitepaper ranglijst beleggers
Vastgoedmarkt publiceert een whitepaper met de ranglijst vastgoedbeleggers 2017

Met een nieuw record aan in vastgoed geïnvesteerd vermogen profiteerden Nederlandse publieke beleggers ook in 2016 van de hoogconjunctuur.

Dat blijkt het onderzoek voor de ranglijst van vastgoedbeleggers 2017, dat 14 september als whitepaper verschijnt. Het netto in vastgoed geïnvesteerd vermogen van Nederlandse publieke beleggers is in 2016 gestegen met 11 miljard euro of 7,5 procent. Bedroeg het eind 2015 nog bijna 142 miljard euro, een jaar later was dat ruim 152 miljard euro.

Het totaal van 152 miljard euro betekent het derde jaarrecord op rij. In drie jaar tijd nam het netto in vastgoed geïnvesteerd vermogen van Nederlandse publieke vastgoedbeleggers toe met 46 miljard euro of 45 procent.

U kunt het whitepaper hier downloaden.

Reageer op dit artikel