nieuws

Supermarktfonds koopt Plus-filiaal Hillegom

Beleggingen

Supermarktfonds koopt Plus-filiaal Hillegom
Plus-supermarkt aan t Palet in Hillegom

Heeneman & Partners, initiatiefnemer en beheerder van Supermarktfonds.nl, heeft namens het fonds de Plus-supermarkt aan ’t Palet in Hillegom gekocht.

Dat meldt Heeneman & Partners in een persbericht zonder financiële details. De koopsom van de supermarkt van 1.390 m2 bedraagt 3 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 28 augustus (Kadaster). Verkoper is Palethuizen, koper Stichting Supermarktfonds.nl, aldus het Kadaster. Het object aan ’t Palet 4-11 en 12 is voor tien jaar verhuurd.  Frank Dirken (Faam) adviseerde Heeneman & Partners bij de aankoop. Met deze aankoop heeft supermarktfonds.nl zeven supermarktobjecten in portefeuille en een fondsvermogen van ruim 44 miljoen.

Fondsmanager Frank Heeneman: ‘Het fonds is zeer blij met de aankoop van wederom een supermarkt in de Randstad. Supermarktfonds.nl groeit hard en het fonds is voortdurend op zoek naar supermarktpanden.’ Heeneman & Partners is opgericht in 2009 en houdt zich bezig met beleggen in vastgoed ten behoeve van voornamelijk particuliere beleggers. Heeneman & Partners belegt in supermarkten, woningen, winkels en bijzonder vastgoed.

Reageer op dit artikel