nieuws

Investment briefings Capital Value in Azië

Beleggingen

Investment briefings Capital Value in Azië
Singapore

In september zal Capital Value drie investment briefings in Azië organiseren. De reis is een vervolg op het bezoek van minister Blok aan Azië in 2016.

Tijdens deze meeting bleken veel Aziatische beleggers geïnteresseerd te zijn in het beleggen in en financieren van Nederlandse woningen. De bijeenkomsten vinden plaats in Tokio, Singapore en Seoul en worden georganiseerd in samenwerking met Kempen & Co en de Nederlandse ambassades. In Tokio zullen ook Vesteda en Amvest een bijdrage leveren aan de bijeenkomst met Japanse investeerders. De investment briefings vinden plaats op 12, 13 en 15 september.

Marijn Snijders, directeur Capital Value: ‘Er is een toenemende interesse vanuit Azië in de Nederlandse woningmarkt. Door te investeren in kennis bij deze partijen over de mogelijkheden kunnen wij nog beter inspelen op de kansen. De investment briefings die wij de afgelopen jaren hebben georganiseerd in Londen zijn zeer goed ontvangen. Vanaf 2013 is er voor 3,5 miljard euro direct geïnvesteerd door buitenlandse investeerders in Nederlandse huurwoningen.’

Reageer op dit artikel