nieuws

Gelders kantoor Arnhem wordt Bastion Hotel

Beleggingen

De provincie Gelderland heeft kantoorgebouw Marktstate aan Eusebiusplein 1a in Arnhem verkocht. Het gebouw wordt getransformeerd naar hotel.

Gelders kantoor Arnhem wordt Bastion Hotel
Eusebiusplein 1a in Arnhem

Dat schrijft de provincie in een persbericht zonder financiële details. Koper en koopsom staan nog niet vermeld in het digitale Kadaster. Het kantoorgebouw is gelegen in het stadscentrum van Arnhem aan de centrumring, naast het provinciehuis met daartussen de enige overgebleven stadspoort van Arnhem, de Sabelspoort.

Het kantoorgebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ruim 6.700 m2 (bruto vloeroppervlakte bijna 10.000 m2). In de ondergrondse parkeergarage zijn 47 parkeerplaatsen beschikbaar plus nog een fietsenstalling. De Doornse Hotelgroep gaat per 1 november 2017 starten met de verbouwing tot een Bastion Hotel. De Provincie Gelderland werd bij deze transactie geadviseerd door MVGM Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel