nieuws

PingProperties koopt grond in Arnhem

Beleggingen

PingProperties koopt grond in Arnhem
Enka-fabrieksterrein-Arnhem

PingProperties heeft, ten behoeve van het PingProperties Corporate Office Fund III, het voormalige fabriektserrein van Enka aan de Velperweg in Arnhem verworven. Het terrein is 7,1 ha groot.

Sinds 2012 heeft PingProperties Corporate Office Fund III op deze locatie al 6,5 ha. grond met 70.000 m2 kantoor- en laboratoriumgebouwen in bezit. Met de aankoop van dit perceel kan verdere invulling worden gegeven aan de ontwikkeling van het complex.

De grond is, conform de structuurvisie van de gemeente, van een woningbouwprogramma voorzien. De naastgelegen woonwijken bieden uitmuntende aanknopingspunten voor de ontwikkeling van een hoogwaardig woonmilieu.

Reageer op dit artikel