nieuws

Bouwinvest koopt Centrumplan Rosmalen

Beleggingen

Bouwinvest koopt Centrumplan Rosmalen
Rosmalen, Centrumplan

Foruminvest heeft overeenstemming bereikt met het Bouwinvest Dutch Institutional Retail Fund over de verkoop van het Centrumplan Rosmalen. De nieuwbouw concentreert zich aan de Dorpsstraat en sluit aan op het bestaande centrumgebied van Rosmalen.

De bouw van het project zal in mei 2017 beginnen. De winkels zullen hun deuren openen in de zomer van 2018. Deze transactie omvat 6.800 m2 winkelruimte met onder meer Jumbo, Lidl, ICI Paris XL, Van Haren, Kruidvat, DFM Bloemen, Levix Computers, Bakkerij Van Keulen, La Vittoria Chocolaterie en Brainwash kappers. Het
gehele Centrumplan inclusief Hema omvat 8.100 m2 winkelruimte en is al voor meer dan 85 procent verhuurd.

De 39 woningen boven de winkels worden ontwikkeld door Van Wijnen Projectontwikkeling Zuid. Van Wijnen Rosmalen bouwt het gehele project.

Reageer op dit artikel