nieuws

Rijsterborgh koopt Nestlé-hoofdkantoor Amstelveen

Beleggingen

Rijsterborgh Vastgoed heeft het 16.000 m2 grote kantorencomplex The Garden in Amstelveen voor 16 miljoen euro (Kadaster) gekocht. Een deel van het complex is het hoofdkantoor van Nestlé Nederland.

Dat blijkt uit de akte van levering (Kadaster) en een persbericht van JLL. QP Amstelveen heeft het kantorencomplex The Garden in Amstelveen verkocht namens IREF Global Holdings, een fonds gemanaged door Brompton Asset Management. Het complex aan Stroombaan 10-16 omvat in totaal 16.000 m2 vvo en is verdeeld over vier gebouwen. Ongeveer 55 procent van het complex is verhuurd aan Nestlé Nederland en Ford Nederland.

Rijsterborgh Vastgoed heeft het gebouw verworven ter uitbreiding en diversificatie van de huidige vastgoedportefeuille. De verkoper in deze transactie werd geadviseerd door JLL, Loyens & Loeff en Arcadis. De koper werd bijgestaan door Amson & Kolhoff Notarissen.

Reageer op dit artikel