nieuws

Nieuwe Q-Park parkeergarage in Amersfoort

Beleggingen

Vanaf 8 december mag parkeergarage Soeverein in Amersfoort zich de 260e parkeerlocatie van Q-Park Nederland noemen. Q-Park neemt de van All-In Real Estate gekochte parkeergarage ook in exploitatie. Begin 2017 start een grondige renovatie, zodat aan de kwaliteitsstandaarden van de Nederlandse marktleider op het gebied van parkeerdienstverlening wordt voldaan.

“Een mooie acquisitie”, bestempelt Mark van Haasteren, algemeen directeur Q-Park Nederland de nieuweling in de Q-Park portfolio. ‘Q-Park Soeverein ligt op een hele gunstige plek aan de rand van het Amersfoortse stadscentrum. De 575 plaatsen tellende parkeergarage bedient zowel het bovengelegen woon-, werk- en winkelcomplex, als de nabijgelegen bioscoop Vue en het regiokantoor van ABN Amro. Daarnaast is het een perfecte uitvalsbasis voor bezoekers aan de binnenstad.’

All-In Real Estate had de parkeergarage Soeverein pas sinds september in eigendom. De verkoopprijs is niet bekendgemaakt.

Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan. 
Q-Park Nederland telt 260 parkeerfaciliteiten, waaronder 97 P+R terreinen.

Reageer op dit artikel