nieuws

CBRE GI voegt 64 Utrechtse woningen toe

Beleggingen

Donderdag 8 december zijn de laatste woningen van de eerste fase van het project Grauwaart van 64 huurwoningen in Leidsche Rijn, Utrecht, opgeleverd aan het CBRE Dutch Residential Fund. De huurpijs van de woningen valt in het middensegment, een segment waar grote vraag naar is in Utrecht.

Dat laat vastgoedvvermogensbeheerder CBRE Global Investors weten.
De belangstelling van huurders voor de woningen is groot en alle woningen zijn reeds voor oplevering verhuurd. In maart dit jaar werd er gestart met de bouw van de woningen, welke in rap tempo zijn gerealiseerd door Heijmans volgens het Heijmans Huismerk woonconcept. CBRE Global Investors speelt met de ontwikkeling van deze woningen tevens in op de wens van de gemeente Utrecht om meer huurwoningen in het middensegment te realiseren.
Het CBRE Dutch Residential Fund richt zich op de economisch sterke regio’s van Nederland met groeipotentie. Utrecht is een van regio’s waar het fonds haar portefeuille verder wil uitbreiden en de 64 grondgebonden huurwoningen in het middensegment dragen daar aan bij en zijn van een hoge kwaliteit.
In een tweede fase worden nog 7 grondgebonden woningen en 10 beneden-bovenwoningen gerealiseerd. De oplevering van deze woningen wordt verwacht medio 2017.

Reageer op dit artikel