nieuws

Paas Vastgoed ontwikkelt 134 appartementen

Beleggingen

Woensdag 30 november geeft wethouder Peter Bot (Ruimtelijke ordening) het officiële startsein voor de bouw van twee appartementengebouwen De Terrassen in Amstelveen. Gezamenlijk met ontwikkelaar en belegger slaat de wethouder de eerste paal voor de 134 hoogwaardige appartementen met onderliggende parkeergarage (179 parkeerplaatsen).

In de nabijheid van het Stadshart van Amstelveen en winkelcentrum Groenhof realiseert Paas Vastgoed Ontwikkeling twee appartementengebouwen De Terrassen.  Het betreft twee hoogwaardige woongebouwen aan de Maimonideslaan met totaal 134 drie- en vierkamerappartementen in de vrije sector. De ontwikkeling is het sluitstuk van de ontwikkeling van een groter gebied met veelal hoogwaardige appartementengebouwen. De architect heeft bij het ontwerp van de gebouwen veel aandacht besteed aan de hoogwaardige uitstraling en een hoog wooncomfort. Paas Vastgoed Ontwikkeling heeft ten behoeve van deze ontwikkeling in 2015 twee verouderde kantoorgebouwen aangekocht die medio 2016 zijn gesloopt.

Paas Vastgoed Ontwikkeling heeft het project verkocht aan the RJB Group of Companies. Hierbij is Paas Vastgoed Ontwikkeling bijgestaan door Lexence en AIM Advocaten. DLA Piper en Van Dijk & Ten Cate Vastgoed Adviseurs begeleidden de RJB Group bij deze aankoop.

Het project is ontworpen door Architectenbureau Hoogeveen, wordt gebouwd door bouwbedrijf De Vries en Verburg uit Stolwijk en zal naar verwachting medio 2018 worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel