nieuws

Green verkoopt AH-supermarkt Ermelo

Beleggingen

Green Real Estate heeft een Albert Heijn-supermarkt in Ermelo met een aantal appartementen voor 11,375 miljoen euro verkocht aan Wijori Vastgoed uit Ermelo.

Dat blijkt uit de in het Kadaster gepubliceerde akte van levering. Het betreft een AH-supermarkt aan Branderskamp 9 en een aantal appartementen tussen Branderskamp 5 en 9. De verschuldigde overdrachtsbelasting bedroeg ruim 668.000 euro. De supermarkt heeft een oppervlakte van 2.703 m2.

Green Real Estate en Assen Projekten realiseerden de supermarkt in 2011. De AH maakte deel uit van project De Verbinding dat de bouw van 155 appartementen, 5.000 m2 winkelruimte en 450 parkeerplaatsen omvatte. De meeste appartementen zijn eigendom van Stichting Uwoon. (MvL)

Reageer op dit artikel