nieuws

Bouwinvest koopt 74 woningen in Hoofddorp

Beleggingen

Ter Steege Bouw Vastgoed, gedelegeerd ontwikkelaar REPC en Bouwinvest namens het Bouwinvest Residential Fund tekenden 15 november de koopovereenkomst voor het in Hoofddorp-Zuid gelegen appartementengebouw Hof van Pampus. Het betreft 74 woningen en 101 parkeerplaatsen op de Westkavel in Hoofddorp-Zuid aan de Oude Bennebroekerweg.

Bouwinvest koopt 74 woningen in Hoofddorp

Het project wordt onder andere voorzien van duurzame energie door middel van een warmte-koude-opslag en zonnepanelen. De sociale duurzaamheid komt voort uit de afstemming van het project op het naastgelegen appartementencomplex Aquaradius, voortgekomen uit een collectief particulier opdrachtgeverschap. Waar mogelijk wordt samengewerkt op het sociaal-maatschappelijke vlak. Het streven is om woningen in het middeldure huursegment te realiseren met een gemiddelde maandelijkse huur van maximaal 900 euro (prijspeil 1-7-2016).

De bouw van het project is in handen van Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen. De verwachte oplevering is in het eerste kwartaal van 2019. 

Reageer op dit artikel