nieuws

Dokvast ontwikkelt logistiek in Tilburg

Beleggingen

De Oisterwijkse ontwikkelaar en belegger Dokvast realiseert een nieuw distributiecentrum van 60.400 m2 op bedrijvenpark Het Laar in Tilburg, pal aan de A58.

Dokvast ontwikkelt logistiek in Tilburg

Rhenus Contract Logistics neemt het logistieke complex, NewLogic III geheten, in gebruik. Eind 2017 wordt gestart met de bouw van het pand, in het derde kwartaal van 2018 wordt het dc in gebruik genomen. Architect Hung Tran van Habeon Architecten is verantwoordelijk voor het futuristische ontwerp van NewLogic III.

Bij de realisatie van het complex aan de Doctor Paul Janssenweg wordt Dokvast ondersteund door hoofaannemer Heembouw uit Roelofarendsveen en installatie-adviseur Quadrant4. Raimond Weenink. Bedrijfsmakelaardij treedt op als makelaar. NewLogic III krijgt een totale oppervlakte van 60.400 m2, waarvan 40.000 m2 opslagruimte, 3.400 m2 kantoor en 17.000 m2 value added logistics, uit te breiden met nog eens 15.000 m2. 

Reageer op dit artikel